Sug meg, jeg suger

Her skriver jeg mye rart. Jeg både skryter av meg sjøl og forteller hvor teit jeg er. Jeg postulerer formler for når andre er ekle, rakker ned på allment vedtatt yrkespraksis i barnehager og roper ut mine politiske overbevisninger. Alt i alt mye forskjellig, og lite av det samme, ispedd kjedelige og sporadiske oppramsinger av hva jeg har gjort i det siste.

Mindre enn halvparten av det jeg skriver på denne siden er mer enn halvparten så gjennomtenkt som det burde vært.

Såpass gjennomtenkt er tekstene likevel, at jeg vil oppfordre alle og enhver til å dele sine tanker og reaksjoner med meg og alle andre. Bruk kommentarfeltet! Spesielt hvis noen er uenige. Hvis meningene mine ikke tåler å bli overkjørt i diskusjon og ledd av i offentlighet, skal jeg vurdere om jeg bør fortsette å mene det samme.

Slik er det her i gården: Hvis du skriver at navngitte personer oppfører seg som kroppsorganer, kan dette bli tolket som personlig sjikane. Det kan da hende du får en mail hvor jeg ber deg dempe deg litt. Hvis du skriver at jeg tar feil om noe, eller at mine synspunkter er skikkelig teite, vil det i verste fall ignoreres, men som oftest bare besvares.

Sånn er det her.