Hvor livet går herfra

Jeg bor på et halvveis møblert rom i en halvveis møblert leilighet, lever et halvveis møblert liv og fullfører halvveis dette semesterets eksamener. For en kar som liker å være helveis er dette altfor mange halvveisløsninger. Jeg lever halvveis.

Denne måneden har vært en dårlig måned. Tunnelen min ble stengt på grunn av ras med ytterligere rasfare, og bygningsarbeiderne som skulle redde resten av tunnelen ble skadet i en arbeidsulykke.

Det er på tide å gjøre noe helveis igjen. De eneste problemene er lysten og innsatsvilja.

Dessuten gikk det nettopp opp for meg at jeg liker mer enn halvparten av dere mindre enn halvparten så mye som dere sikkert fortjener, mens jeg er altfor gem mot resten. Det er kanskje på tide å knyte på seg ninja-t-skjorta, plukke opp sverdet og slå seg fram litt.

Er det noen som liker ninjaer?