Soundtracket til mitt liv-meme

Marte (facebook) tagga meg med en greie som i utgangspunktet høres ganske kjip ut. Etterhvert som jeg skreiv, fant jeg ut at det var mye morsommere å lage min egen enn å lese andres… selv om jeg vanligvis mener det motsatte.

Uansett går det ut på å sette sammen filmmusikken til filmen om sitt liv ved å bruke random-funksjonen i sin favorittmusikkspiller. Jeg har et musikkbibliotek av en viss størrelse, og fant fort ut at jeg måtte begrense sangutvalget litt hvis det skulle bli morsomt. Dette er derfor resultatet av et tilfeldig utvalg av alle sanger jeg har spilt mer enn fire ganger.

Opening Credits:
Everly Brothers – All I Have To Do Is Dream

Waking Up:
David Bowie – Ziggy Stardust

First Day At School:
Beach Boys, The – Unreleased Backgrounds

Breaking Up:
Avenue Q Soundtrack – What Do You Do With a B.A. in English? / It Sucks to Be Me

Prom:
Stevie Wonder – Living for the City

Life:
Donna Summer – She Works Hard for the Money

Making Babies:
Ronettes, The – Be My Baby

Mental Breakdown:
Lily Allen – Alfie

Driving:
Divinyls, The – I Touch Myself

Flashback:
Avenue Q Soundtrack – There’s a Fine, Fine Line

Getting Back Together:
Led Zeppelin – Kashmir

Birth of a Child:
Timbuktu – Strö Lite Socker På Mig

Final Battle:
Blues Brothers, The – Theme From Rawhide

Death Scene:
Genesis – That’s All

Funeral Song:
Fergie – London Bridge

End Credits:
Murmurs, The – Genius

Videre kan Sigurd (facebook) og Jon Ludvig (facebook) få lov til å fortsette den spennende sisten-leken.