Sol og regn og latter og sang

Det er volleyballsesong nå. På tide å kle av seg, gå utafor og slå på ring, slå på ring, slå på hvem du vil, og prøv gjerne å kaste frisbee så langt du kan. Eventuelt kan du ta den imot. Om ikke lenge er vi alle enten brune eller bleike. De siste åra har jeg vært bleik, mye jobb og nerding har skylda. Gi meg litt tid.

Den perfekte sommerdagen:

  • Solskinn
  • Saltvann
  • Nett og ball
  • Jente i armkroken
  • Ingen par sko
  • Et par pølser
  • To par pils

Jeg vil ha, ropte ungen og begynte å skrike så høyt at kjerringa blei rødere enn gubben som var solbrent.

For mange år siden spilte jeg volleyball hele sommeren. Vi hadde litt peiling, og begynte å skjønne poenget med hoppserve. Vi opplevde følelsen av kroppen som belønner seg selv når man får inn en fin blokk. Dopamin er godt. En sånn sommer lengter jeg etter, og nå er været her!