Hvor jævlig det er

Sjelden har jeg vært så fornøyd med noe av det verste jeg har vært gjennom som nå, fordi det lærte meg at jeg kan mestre akkurat det jeg vil. Jeg er glad for å ha blitt trykket ned i søla. Søle viser oss at det finnes gress. Takk, Frank Beck.

Vi kan lure oss selv til å føle oss bedre, simpelthen ved å si til oss selv at vi har det bra. Til slutt trenger vi ikke å lure noen lenger, fordi vi kan ha kontroll på oss selv. Ingen skal komme her og fortelle oss hva vi skal gjøre eller tenke, det klarer vi fint på egen hånd.

Halvveis inspirert av High Fidelity bestemte jeg meg for å lage en liste over de fem verste tingene som har skjedd meg. Jeg er ferdig med de fire toppplasseringene (bunnplasseringene?), og har et par honorable mentions på lur, men jeg kan ikke finne noen verdig nummer fem. Jeg tar det som et godt tegn på at jeg er en bortskjemt, liten drittunge.

Jeg lever et godt liv. Jeg har alt jeg kan ønske meg. Til og med en gjesteblogger. Livet er ikke det verste man har. Takk for at du minnet meg på at jeg har et hode jeg selv bestemmer over, krummis.

Vi former vår egen oppfatning av virkeligheten. Derfor betyr det noe at seierherrene bestemmer hva som skal stå i historiebøkene, og derfor blir en løgn litt mer sann hver gang den gjentas.

Jeg har det bedre nå, og bedre er bedre enn bra.