Rare sommeren

Sommeren i år var rar. Nå er den forbi, den er sunk cost, tapt. Acta est fabula. Det som har skjedd, har skjedd.

Ingenting går helt som planlagt. Derfor lønner det seg å være tilpasningsdyktig, lærer de meg. Jeg tror de har rett, de som påstår at mennesker ikke er endringsvillige. Hvis noen går en annen vei enn jeg har planlagt, syns jeg faktisk ikke noe om det, da blir jeg totalt innstilt på flesk og duppe. (Alle andre tenker sjølsagt nøyaktig sånn som jeg gjør(, noe som strengt tatt gjør alle disse parentesene unødvendige).)

Det ble ikke noe av den sommeren jeg hadde sett for meg, men det ble noe av en annen sommer likevel. Dette er noen ting jeg har gjort i sommer som har overraska meg:

Jeg har…

  • Montert kinomaskiner i Alta (må jo overleve)
  • Lukta på et teppe med gjørme på og ønska meg til et sted med mye mer gjørme (spejderteppe, under utpakking etter Roskilde)
  • Funnet en snømann i senga (Jo Nesbøs, donert av Søs)
  • Dansa salsa naken (Nuff said)
  • Mottatt 7500 kr sammen med en skriftlig melding som lød «Beløpet gjelder: Knall tjall» (Robin er en artigkar)

Pfft. Jeg skal vise tilpasninsgdyktighet, jeg. Bare vent.