Å savne i 2007

I disse dager har Internett tatt over for alt. Det var noen som savna meg her om dagen. Jeg fikk beskjed på ei tekstmelding, gratis tilsendt fra Google Kalender. Hun hadde invitert meg til eventen «Jeg savner deg, thomas.» Det er godt å bli savna.

Jeg syns skjermskudda er verdt en titt, klikk for større bilder. Altså, ingen kan si at jeg ikke er en myk mann, det innrømmes glatt og uten noe lagt mellom, men er det ynkelig av meg å synes at dette er romantisk?

Google kalender
Google kalender
Google kalender

Det slår meg at alle som er veldig interesserte nå både kan sende meg e-post og invitere meg med på skumle ting over Google Kalender. Grøss. Dessuten var Sani-N så heldig at han klarte å reklamere for snowboarddesignet sitt på skjermskudd nummer tre. Han blir sikkert glad hvis du stemmer på ham.