Jeg …

… skriver ikke touch. Tror jeg. Men det er greit. Jeg ser ikke på tastaturet når jeg skriver, og det går ganske radig, gitt. Hvis du spør meg etter hvor på tastaturet en bokstav sitter, tror jeg faktisk at jeg må tenke meg ganske lenge om før jeg blir litt usikker på hvilken finger jeg ville brukt til å trykke på den. Men når jeg skriver fortere, slipper jeg jo å tenke meg om bokstav for bokstav. Det sitter i fingertuppene. I alle fall på mitt eget tastatur. Jeg har ikke brukt et annet tastatur på lenge, i alle fall ikke mer enn bare litt, så jeg veit egentlig ikke om noe forandrer seg hvis den taktile feedbacken blir litt annerledes, eller hvis størrelsen på tastene øker eller minker litt.

… har blitt ganske dreven til å bruke ei hånd også, faktisk, men da må jeg se på tastene.

… skriver dette i senga mens jeg ikke får sove. Håper jeg blir trøtt snart. Denne setninga skriver jeg så fort som mulig. Dette går enda fortere. Fortere og fortere og fortere og f… Joda, jeg bruker visst faktisk pekefingeren på f-tasten.

… tror denne posten er for spesielt interesserte, ja.

… venter spent på månedens Joddo-post. Og neste ord fra Martemunn også, egentlig. Er jeg aleine om å savne dem?