Mote: Hår med undercut og dreadlock

Jeg har klippa meg. Jeg har klippa meg sjøl. Med kjøkkensaks og hårklippemaskin. Først hadde jeg bare ett speil, men da jeg begynte å klippe bak, skjønte jeg fort at jeg trengte minst to. Etterhvert prøvde jeg å se meg i speilet via baksida av ei cd-plate. Det funka litt, men jeg kunne jo ikke se på ordentlig.

Joddo og Jentenabo redda dagen, og lånte meg speila sine. Da hadde jeg alt klippa litt. Jeg skulle jo ikke bli så kort som jeg hadde begynt å klippe, så løsninga blei ganske enkelt å la håret som vokser høyere opp på hodet henge over det kortklipte håret som vokser lengre ned på hodet. Undercut, tror jeg det heter på frisørspråk.

Alt jeg ville var å bli like snasen som Drea, men jeg ser jo nå at jeg kan nå akkurat så langt jeg vil! Blei jeg ikke fin?

Thomas bakfra.

Terningen er donert av Kristin og sydd fast av Sigurd. Den henger i en liten dreadlock. Jeg setter flere nye trender på en gang, med andre ord. Foto: Æln