Homosex om ni dager

Jeg tror jaggu jeg har blitt homo, jeg. Ikke at det er så gærent, det, men det kommer litt som et sjokk på meg.

Første tegn (jeg skjønner ikke at jeg ikke har skjønt det tidligere) var denne snasne e-posten som på forunderlig vis havnet i innboksen min takket være Sjave:

veit ikke. i utgangspunktet er jeg ikke särlig intresert, men jag kan kansje overbevises. det kommer ann pä hva du tenker deg. oss to, oss to og ei dame, oss to og to damer? jeg er ikke med pä tre gutter. si i fra hvis du finner noe som du synes ser innteressant ut.

Andre tegn var da min gode venn Jon spurte meg når jeg kommer hjem fra treskoenes og tulipanenes hjemland. «29. september,» svarte jeg pliktskyldigst, og jaggu noterer han ikke ned i kalenderen sin: 29. september: Thomas hjem, homosex, yay! med mange søte, små og rosa hjerter rundt.

Dette blir litt mye for meg på en gang, merker jeg. Mon tro om jeg kan avreagere på et eller annet vis?