Min er tøffere enn din

Etter å ha lest om virtuelle penisstørrelser borte hos Esquil, fikk jeg et uforklarlig behov for å skryte hemningsløst av stedet jeg kommer fra.

FK Tønsberg har kanskje ikke ambisjoner om å slå Rosenborg i år, men jeg har heldigvis andre baller å spille på… jeg mener selvsagt flere strenger i lufta – hrm, hvordan var nå dette igjen? Foruten den uovertrufne skjærgården utafor Nøtterøy, ei nyoppussa Tønsberg Brygge til sommeren og Maskinistenes Hus, er det én ting jeg vil framheve spesielt:

Min stortingsrepresentant er tøffere enn din stortingsrepresentant. Min stortingsrepresentant reiser nemlig klimavennlig, er positiv til alternative løsninger i fildelingsdebatten og blogger om hvor dårlig hun er på snowboard. Dessuten er hun tøff og har bein i nesa.

Så det, så.