Fine lenker

Velkommen til Internett. Trykk og bli forbløffa!

Minifakta om Norge

SSB har ei fin brosjyre med masse ålreit statistikk. For eksempel kan du se en fin graf over hvor mange damer vi har hatt på Stortinget. Det er tre fine ting på en gang (grafer, damer og storting), omtrent som et Kinderegg.

Kern Type

Hvis du noensinne har vært halvveis fascinert av typografi, er dette spillet for deg. Kern Type handler om å dra bokstavene så de står riktig i forhold til hverandre.

Påskeegg

Apropos typografi, du veit vel hva kerning er? Det er det du dreiv med etter å ha fulgt den forrige lenka. Det blir mye morsommere å google «kerning» hvis du veit hva det er, for det er et gøyalt påskeegg der.

Gjenskapinger

Er det noen som har lyst til å være med på å gjøre dette på Nasjonalgalleriet? Kanksje «Langt langt borte saa han noget lyse og glitre» kan være en god kandidat.

Kvinnedag

Nå for tida, i forbindelse med kvinnedagen, viser Sonitus fram Norges beste blogginnlegg om likestilling og feminisme. Jeg har skrevet algoritmen som velger de beste innleggene, så jeg håper den virker.