Ting jeg er for gammel til

http://www.youtube.com/watch?v=gPPG8T1JzY8

Om et par dager fyller jeg, for tredje og sannsynligvis siste gang, et helt tall opphøyd i seg selv. Denne alderen hadde blitt regnet som myndighetsdagen min om jeg var hobbit og brukte åttetallssystemet.

Ikke bare er det den rundeste bursdagen på 23 år, men jeg har også blitt for gammel til en del ting. Heldigvis kommer jeg bare på tre av dem.

Her er ei liste over ting jeg er for gammel for:

  • Å henge ting som kan rammes inn rett på veggen, uten ramme (foreløpig unntak for perleplater)
  • Å bli lurt opp i Stry to dager på rad
  • Å servere potetgull uten bolle

Kunsten å mekke pakkesang

Velg med omhu hvordan du kan gjøre den personlig. Sitt i timevis med vurderingen av alle alternativene, men bruk enda lenger tid på å angre alt du ikke valgte. Lengst tid skal du likevel bruke på å forbedre alternativet du har valgt, selv etter at du har funnet ut at du burde valgt noe annet. Her skal du investere mye sjel.

La deretter alt gå i dass fordi alternativet du har valgt har alt for lang leveringstid, så pakkesangen ikke kommer fram i tide.

Hvis du har klart å komme så langt som dette, kan du nå begynne å ringe folk du kjenner og få dem til å ringe folk som de kjenner men som ikke du kjenner, for en av disse menneskene du ikke kjenner kan trekke i noen usynlige tråder du ikke veit at finnes sånn at pakkesangen kanskje kommer fram akkurat i tide likevel. Tørk svetten av panna, smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får.

Helt til slutt må du huske å skryte av hvor flink du har vært på Internett, sånn at du er sikker på at du bryter ned all eventuell kred du skulle ha fått. Det er jo ikke deg dette handler om, veit du, den viktigste er den som skal få.