Integritet til side

Jeg lot være å poste denne for lenge siden, fordi jeg hadde integritet. Nå er det ikke så farlig lenger, fordi det er så lenge siden.

Hvis du var på Gullfisken i år og hadde på deg en svart kjole med en åpning foran som ikke var ei utringning, men heller en sprekk, eller ganske enkelt ei åpning, så har føflekken på den venstre puppen din en fæl magnetisk evne på manneøyer. Unnskyld for at jeg stirra sånn, jeg prøvde virkelig å la være, det var IKKE at jeg syntes du så superdigg ut, det var bare at du hadde en føflekk på puppen og valgte å vise den fram. Hallo.

Hvis du heter Mariann(e) og synger i Suferosa, så er du mer sjarmerende på scena enn når du er full etterpå. Dette betyr bare at jeg digger sceneshowet deres, og ikke nødvendigvis at du er lite sjarmerende når du er full.

Til deg med minikort svart kjole som måtte ha på en hvit topp under sånn at puppa dine ikke datt ut fordi kjolen ikke hadde beregna plass til dem, du klarte faktisk å oppføre deg sjarmerende sjøl om du var mer enn middels full. Også har du mer enn middels sjarmerende lår, også.