Finnes det en verre skjebne?

Men satan, noe så jævlig intreffer ikke hvert eneste tiår! Er det karma, eller lumsk skjebne? Helvetepåjord og dødogpine, shitmandude og fandens oldemor! Den fordømrade jævelskapen vil ingen ende ta.

En skulle nesten tro at det er Illuminati eller CIA som står bak. Når jeg tenker meg om, er det jo åpenbart at det er sånn det henger sammen. Det er CIA.

Det er gråvær, og jeg er tom for kakaopulver! Butikken er så laangt unna!

Kakao! Nå!

Bitter, jeg?

Høst. Hytte. Kos. Bål. Tur. Mat. Kastekniver. Ligretto. Bilder. Stjerner. Stjerner. Luft. Kakao. Massasje. Robåt. Fiskestang.

Dette er hyggelige ord. Jeg storkoste meg i helga, da akvariepasser og sjefsorganisator Storrusten tok oss med på bær… – host – hyttetur. Dette på tross av at du er her i annenhver setning. Noen nevner noe med sykling, og alt jeg kan tenke på er sykkelen din som kan legges sammen og er teit, fordi styret gir etter med en gang man tar i bare litt, og jeg savner den sykkelen. Jeg kunne vært din kjole. Jeg kunne vært dit du går.

Du var på toppen av Snuen med meg, fordi det var litt rart og merkelig lys ute, jeg blei klar over det fordi jeg tok bilder. Vi har vært sammen i sånt lys før en gang. Du var der da jeg la meg aleine i soveposen og frøs på beina. Du var der hver gang jeg tente en røyk, for du likte det ikke, men sa ingenting. Du var der når jeg så opp og så stjerner og en måne og flere stjerner, for det kunne faktisk hende at du så noe av det samme som meg. Du var der da jeg tok fram Fantasi, for du er en rev.

Jeg hadde tatt med meg den spennende boka mi om Internett, men leste ikke så mye i den. Høres det kjent ut?

Vi hadde det hyggelig. Jeg tapte opptil mange ganger i Ligretto. Vi laga vafler og dansa nakne rundt bålet, selv om vi fikk ikke fisk. Jeg skrudde av telefonen og hørte mest på musikk som ikke trenger strøm. Det var en bra tur. Fine turen.