Sjokolade, sjekking og studier i skjønn forening

Neida, jeg er ikke spesielt bitter for at tusener av unger bruker kvelden på godterier mens jeg låser meg inne på hybelen, ligger i senga hele dagen og og leser til eksamen.

Jeg er heller ikke spesielt bitter for at Just sjekker opp Kristin, Joddo sjekker opp madeleine og Joakim sjekker opp May Irene mens jeg låser meg inne på hybelen, ligger i senga hele dagen og leser til eksamen.

Grunnen til at jeg har brukt et kvart tusen kroner på kokekakao, posekakao, sjokoladekjeks, sjokoladeplater, sjokolademelk og enda flere sjokoladekjeks, sjokoladecookies og bruninger – for ikke å glemme sjokoladeis – er simpelthen at sjokolade er innmari godt – og kanskje litt ekstra godt når man ligger innelåst på hybelen og leser til eksamen.

Finnes det en verre skjebne?

Men satan, noe så jævlig intreffer ikke hvert eneste tiår! Er det karma, eller lumsk skjebne? Helvetepåjord og dødogpine, shitmandude og fandens oldemor! Den fordømrade jævelskapen vil ingen ende ta.

En skulle nesten tro at det er Illuminati eller CIA som står bak. Når jeg tenker meg om, er det jo åpenbart at det er sånn det henger sammen. Det er CIA.

Det er gråvær, og jeg er tom for kakaopulver! Butikken er så laangt unna!

Kakao! Nå!