Forespørsel etter kommentarer 2

OK, vi gjør et nytt forsøk på å lage Norges lekreste bloggdesign. Jeg er fremdeles ikke veldig god på farger og fonter og sånn, men jeg prøver å høre på dere som har vært så snille å gi meg kommentarer på versjon 1.0.

Det er ikke lenger noen fade i bildet. Dette var kanskje det flest reagerte på. Brunfargene, som også mange hadde aversjoner mot, er også tonet ned.

Jeg syns heller ikke det blir like tungt og mørkt med lysere bakgrunnsfarger.

Svevende hoder er kutta helt bort. (Kanskje kunne det passa i stedet for løvbladet øverst til høyre? Jeg satte inn det løvbladet mest fordi fargene på resten av temaet fikk meg til å tenke på høsten. Det kan godt byttes ut med noe stiligere, eller fjernes helt.)

Så… hva må vekk?

Nytt bloggdesign 2.0

12 kommentarer til «Forespørsel etter kommentarer 2»

 1. Her kommer jeg for å gjøre meg populær hos helt fremmede folk, men siden du spør, så.

  1: Grusom fargekombinasjon og alt for mange av dem også. Jeg lurer på om du kan trenge litt hjelp? http://www.wellstyled.com/tools/colorscheme2/index-en.html Generelt synes jeg bokslayouter funker bedre med ikke så mange farger og ikke så mange kontraster som her. Hvis du er veldig glad i fargene på boksen ville jeg ditcha den blågrå bakgrunnen. Ooog den lyseblå tekstbakgrunnen. Busy busy busy.
  2: Klumpete layout. Gir ned footerfonten (MYE), gi H1 litt rom å leve på, gjerne på en lys bakgrunn eller bruk et bilde i masthead i stedet. Forsøk å gi et lagvis inntrykk heller enn «fargestift»? Litt lettere linjer ville også gitt et mer lesbart inntrykk, tror jeg.
  3: Bytt typer. Jeg ville kanskje foreslått Georgia i brødtekst og en litt sterk og strikt font i overskrifter og menyer. En sans-serif du liker. Ikke så schvært.
  4: Gi brødtekst mer luft rundt seg, spesielt mot sidebar.

  Det kan sikkert være kult å inkorporere svevende hoder eller what have you i layout, men ikke bare klin det på.
  Sorry. :/

 2. Veldig enig med Anja ang. farger – bakgrunnsfargen er et mareritt. Men jeg liker de andre fargene, men med det bladet blir det litt ClipArt-gefühl. Og bør ikke overskriften være i en boks av noe slag, og ikke bare svevende rundt teksten?

 3. Jeg likte den, bortsett fra fargene – pluss at det ikke er høst. Vent til høsten, så fungerer det kanskje. Synes overskriften bør stå som den er, ikke i en boks, men bakgrunnen bør vært hvit, eller i det minste hvitere.

 4. hvitere (offwhite?) bakgrunn og…hva i all verden gjør den rosa der? Bytte den ut med en helt mørk brun for eksempel..og ja, la overskriften sveve…det er helt i orden med litt svevende overskrift.

  Lykke til! (og forresten, denne er MYE bedre enn den forrige!)

 5. Få opp ei liste over siste kommentarer. Utseende er ikke så viktig, men det var ålreit sånn det var for ei tid tilbake uten at jeg kan huske åssen det så ut da.

 6. Jeg liker høsten, kanskje enda bedre nå om våren. Fine farger, bortsett fra den rosa, som skriker mot det oransje! (enig med majann, altså) Hvis rosa skal kombineres med rødt og oransje må den være sterkere, indian style, det funker ikke med gammelrosa. Men det er litt mange farger kanskje. Mye kaos med grønt i margen, hva med å ta bunnfargen opp der istedet, og gjøre det samme med brunteksten, erstatte med bunnfarge? Minimalisere litt.

 7. Jeg liker kartotek-kortene. Ellers er det meste sagt. Bakgrunnsfargen er viktigst. Noe hvitaktig med en dråpe gult i.

 8. synes du kunne beholdt oppsettet på det forrige og bare endret litt på fargene. tips er at det er vår, og at mer enn tre farger sjelden er nødvendig.

 9. Tusen takk, alle sammen! Dere har svart omtrent nøyaktig likt det jeg var ute etter.

  Jeg må ha verdens beste lesere! Dere tør å fortelle meg akkurat hva dere mener, og jeg er veldig glad i dere spesielt på grunn av akkurat det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *