Ha det bra, finn meg et annet sted

Jeg har ikke posta her så mye i det siste, og grunnen til at jeg tar det opp er for å varsle at nå skal det til å bli verre. Hvis du er avhengig av å henge med på Bare Thomas, er det strengt tatt ditt problem, og ikke mitt. (Heldigvis er det ikke potensielt veldig mange av dere. Jeg er en ytterst beskjeden mann med ytterst få lesere.) Likevel er jeg så gavmild at jeg gir dere denne forklaringen.

Nå er det ingen som har skrevet stygge ting om meg, ingen som har tatt noe personlig, ingen som vil oute meg eller noe annet vræl heller, så noen vil kanskje lure … hvorfor?

Vel, den aller enkleste måten å fortelle noe slikt på er … kanskje alt annet enn denne. Her bables det, jeg ser den, og derfor har jeg nå tenkt til å oppsummere poenget enkelt og greit: Jeg og 6 andre har valgt å holde en blogg i live i en måned som løsning på ei oppgave vi har fått[sic!] i et fag ved universitetet. Jepp, det er ei smooth oppgave; jepp, det er et smooth emne; jepp, jeg tror jeg har lært meg å bruke semikolon.

Poenget er at jeg ikke ser for meg at jeg gidder å bruke energi på to steder samtidig. Tøffe kaker.

Huk tak i RSS-pølsa vår for å finne ut hvordan vi ror i land prosjektet, eller den som dekker bare mine poster hvis du er sær eller jeg er kul eller noe sånt.

Et par korte meldinger

Det tar på å komme tilbake til hverdagen, gitt. Hverdagen er grådig kald! I alle fall her oppe i det fjellhøye nord. (Jada, jeg er i Oslo, men alt er bratt i forhold til Nederland.) Tror det gjelder å venne seg av med å gå over dørstokken i t-skjorte først som sist. Ny frakk står på ønskelista. Noen av dere motebloggere som kan tenke seg å hjelpe til på shoppingrunde?

Nytt siden sist:

Det hadde nok gjort seg med en oppsummering av Nederland-turen her, men det er så mye at jeg ikke veit om det får plass med ord. Publikum klappa, kneet gjør vondt ennå, jeg hadde en medalje mer i kofferten på hjemveien, det var alkohol, hender på tær, mye trening, gode resultater og lykke på jord. Hoftekulen er på G igjen, bicepsene er atter en gang synlige og jeg har havna på etterskudd på universitetet. Kort fortalt: Knalltur.

Sånn. Da er jeg her igjen.

Forespørsel etter kommentarer 3

Fra før av har vi gjennom grundig research lært dette:

  1. Jeg burde ikke bli grafisk designer
  2. Dere lesere foretrekker en minimalistisk stil

På grunnlag av disse vil jeg presentere min nye innpakning, som er et tema som består av 33 % Sandbox, 33 % Photopress og 34 % løve. Det gjenstår noe flikking, litt oversetting og annet gøyalt knot, kanskje til og med litt intens hacking, og hvis dere ønsker noe radikalt forandra, må dere si fra igjen!

Forespørsel etter kommentarer 2

OK, vi gjør et nytt forsøk på å lage Norges lekreste bloggdesign. Jeg er fremdeles ikke veldig god på farger og fonter og sånn, men jeg prøver å høre på dere som har vært så snille å gi meg kommentarer på versjon 1.0.

Det er ikke lenger noen fade i bildet. Dette var kanskje det flest reagerte på. Brunfargene, som også mange hadde aversjoner mot, er også tonet ned.

Jeg syns heller ikke det blir like tungt og mørkt med lysere bakgrunnsfarger.

Svevende hoder er kutta helt bort. (Kanskje kunne det passa i stedet for løvbladet øverst til høyre? Jeg satte inn det løvbladet mest fordi fargene på resten av temaet fikk meg til å tenke på høsten. Det kan godt byttes ut med noe stiligere, eller fjernes helt.)

Så… hva må vekk?

Nytt bloggdesign 2.0

Forespørsel etter kommentarer

Jeg er ikke veldig god på farger og fonter og sånn. Derfor hadde det vært fint om dere fortalte meg alt som var feil med dette utseendet! (Hvis dere ikke åpner kjeften, har dere ikke anledning til å syte over hvor forferdelig det blir seende ut her etterhvert…)

Hvis dere mot formodning skulle foretrekke dagens minimalistiske stil, si gjerne fra om det også, sånn at jeg kan beundre nerdheten deres.

Nytt bloggdesign? Forespørsel etter kommentarer.

Delt

Jeg er ikke helt sikker på om jeg skulle ønske at dette var 1990 eller om jeg er glad for at det er 2007. Mobiltelefonen min vil ikke lade (ja – nå igjen), og jeg er sosialt handikappa. Heldigvis kan jeg bruke Internett som sanseforlenger ut mot den store verden. Akkurat nå hadde jeg vært enda mer aleine uten ei sånn protese.

Mens vi er inne på Internett, syns jeg det er litt stas å snakke litt om egen blogg også. Både Iversen og Storrusten har hundsa meg og trua med varige nedsettende blikk fordi bloggen min ikke holder hva den lover. “Det er ikke bare Thomas som skriver på Bare Thomas,” klager de, og så ser de på hverandre og ler mens de rister på hodet over hvor teit jeg er. Etter at Just har skrevet hver søndag siden i sommer en gang har Joddo meldt seg frivillig til å bidra med sporadiske matematiske synsinger om besøksstatistikk. I mitt stille sinn håper jeg at Kristin og Espen blir like forferda som jeg blei fornøyd med at jeg nå har klart å overtale min gode venninne Marte til å love meg å skrive noen poster her.

Marte er en kvinne med dreads utenpå og masse grått inni. Hun kan se sammenhenger der andre bare ser tilfeldigheter, og er en satan på å bake kake. Jeg ble kjent med Marte mellom ballett- og modernetimene på videregående, der vi sto i hver vår tutu og røyka på trappa utafor treningssenteret. En av Martes sterke sider er at hun kan gå sin egen vei, men den sterkeste er at hun kan overbevise deg om at det var en bra vei å gå. Og hun skal skrive hos meg.

Altså, den røde tråden her er at at ting er delt, jeg har delte meninger om 2007/1990, og bloggen er delt med gjestebloggere. Det skjønte dere. Marte ser for øvrig ut sånn som på bildet under. Gled dere!

Marte er en rev på å sitte i sofaen