Hjemmeside til Lea Hiorth

I dag har jeg sittet på kafé med min utrolig sexy samboer Lea Hiorth og laget hjemmeside til henne.

Arbeidet har fra min side vært å lage et WordPress-tema. Vi har også jobbet med innholdet på siden sammen. Jeg har basert temaet på Thematic. Lea har selv tegnet en header, og mens hun har sittet ved siden av meg og fortalt hvordan hun vil ha det, har jeg tilpasset et tidligere utviklet tema med tanke på hennes behov.

Lea er skuespillerinne, og har vært så heldig å kunne sikre seg domenet skuespillerinne.no.

For å ansette henne som skuespillerinne, regissør, instruktør eller manusforfatter, eller bare for å se hvor fint hun har fått det, kan du besøke den nye hjemmesiden hennes.

Bloggdesign til Mrs. Pin

mrspinsdiary.com-2

Mrs. Pin var i en situasjon mange havner i: Hun ville flytte fra blogg.no til WordPress, og ta med seg det gamle utseendet på bloggen sin. Hun tok kontakt med meg for å høre om jeg kunne hjelpe henne, og det kunne jeg.

Jeg skrudde sammen et design til den nye bloggen hennes som lignet det gamle. I tillegg er utseendet satt sammen på en måte som gjør at hun selv med enkle håndgrep kan endre farger på det aller meste, og det er heller ingen sak å bytte ut headerbildet.

For de teknisk interesserte er det nye designet et dattertema til Thematic. Mrs. Pin sier selv at hun ble veldig fornøyd, og jeg håper hun kommer til å trives på den nye WordPress-bloggen sin.

Besøk Mrs. Pin på hennes nye adresse: http://www.mrspinsdiary.com/

Forespørsel etter kommentarer 3

Fra før av har vi gjennom grundig research lært dette:

  1. Jeg burde ikke bli grafisk designer
  2. Dere lesere foretrekker en minimalistisk stil

På grunnlag av disse vil jeg presentere min nye innpakning, som er et tema som består av 33 % Sandbox, 33 % Photopress og 34 % løve. Det gjenstår noe flikking, litt oversetting og annet gøyalt knot, kanskje til og med litt intens hacking, og hvis dere ønsker noe radikalt forandra, må dere si fra igjen!

Forespørsel etter kommentarer 2

OK, vi gjør et nytt forsøk på å lage Norges lekreste bloggdesign. Jeg er fremdeles ikke veldig god på farger og fonter og sånn, men jeg prøver å høre på dere som har vært så snille å gi meg kommentarer på versjon 1.0.

Det er ikke lenger noen fade i bildet. Dette var kanskje det flest reagerte på. Brunfargene, som også mange hadde aversjoner mot, er også tonet ned.

Jeg syns heller ikke det blir like tungt og mørkt med lysere bakgrunnsfarger.

Svevende hoder er kutta helt bort. (Kanskje kunne det passa i stedet for løvbladet øverst til høyre? Jeg satte inn det løvbladet mest fordi fargene på resten av temaet fikk meg til å tenke på høsten. Det kan godt byttes ut med noe stiligere, eller fjernes helt.)

Så… hva må vekk?

Nytt bloggdesign 2.0

Forespørsel etter kommentarer

Jeg er ikke veldig god på farger og fonter og sånn. Derfor hadde det vært fint om dere fortalte meg alt som var feil med dette utseendet! (Hvis dere ikke åpner kjeften, har dere ikke anledning til å syte over hvor forferdelig det blir seende ut her etterhvert…)

Hvis dere mot formodning skulle foretrekke dagens minimalistiske stil, si gjerne fra om det også, sånn at jeg kan beundre nerdheten deres.

Nytt bloggdesign? Forespørsel etter kommentarer.