Forespørsel etter kommentarer 3

Fra før av har vi gjennom grundig research lært dette:

 1. Jeg burde ikke bli grafisk designer
 2. Dere lesere foretrekker en minimalistisk stil

På grunnlag av disse vil jeg presentere min nye innpakning, som er et tema som består av 33 % Sandbox, 33 % Photopress og 34 % løve. Det gjenstår noe flikking, litt oversetting og annet gøyalt knot, kanskje til og med litt intens hacking, og hvis dere ønsker noe radikalt forandra, må dere si fra igjen!

6 kommentarer til «Forespørsel etter kommentarer 3»

 1. Jeg synes det ble veldig fint nå.

  (og vil dessuten benytte anledningen til å stå fram med at jeg ikke synes sånn fargefading er gammeldags jmfr annet kommentarfelt. Fargefading er kult!)

 2. Jeg synes dette var skikkelig flott! Har et par blogger selv der jeg har prøvd å velge noenlunde nøytralte og ikke alt for sprakende themes (WP). Ditt valg var på ingen måte kjedelig. Selv om layouten kan betegnes som noe minimalistisk, så er det teksten og dermed bloggens innhold som får leserens oppmerksomhet og står i fokus – det er jo gjerne det som er viktig.

 3. Minnie: Takk, det beholdes nok ei stund! Med litt flikking når jeg får tid, vel å merke.

  Bharfot: Kaller du meg feit? ;)

  Sonja: Takk. Kanskje jeg skal legge inn litt spesialkode?

  hvis ( IP-adressa matcher Sonja sin ) {
    leggTilBrunFadePåToppen();
  }

  majann: Du er pen!

  Magnus: Jeg håper jeg ikke skremte deg for mye med det fæle høstdesignet som blei til helt tilfeldig da jeg lærte meg PHP?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *