Forespørsel etter kommentarer

Jeg er ikke veldig god på farger og fonter og sånn. Derfor hadde det vært fint om dere fortalte meg alt som var feil med dette utseendet! (Hvis dere ikke åpner kjeften, har dere ikke anledning til å syte over hvor forferdelig det blir seende ut her etterhvert…)

Hvis dere mot formodning skulle foretrekke dagens minimalistiske stil, si gjerne fra om det også, sånn at jeg kan beundre nerdheten deres.

Nytt bloggdesign? Forespørsel etter kommentarer.

10 kommentarer til «Forespørsel etter kommentarer»

 1. drit i den fadegreia på toppen. det er såååå 2000 :p det samme gjelder sånne skygger rundt bokstavene. kanskje er det de som er det verste, faden kan jeg leve med. hadde en sånn en på hjemmesida mi i 2001. haha.

  og det er helt greit at du er deg og bare deg og sånt, men det holder med ett bilde av ansiktet ditt av gangen. ok? ;)

 2. I am a girlie-girl, og kan derfor styre min begeistring for for mye brunt.
  Men bortsett fra det var den jo riktig så søt.

 3. Når du først spør, så må jeg vedgå at jeg synes den minimalistiske stilen er ganske OK. For all del, du kan jo skifte theme, men synes alternativet var noe mørkt og tungt.

 4. Jeg skal si meg enig med Magnus, minimalismen er ikke ille. men hvis du skal bytte, så… et bilde er igrunnen nok, enda så sjarmerende det er med ditt svevende hode. Dessuten så har du valgt deg noen nitriste bakgrunnsfarger, og det gjør kontrasten mellom bakgrunnen og tekstfeltet veldig stor.. Jeg stemmer for mer farger:D Men ellers så har Maren rett, riktig så søt.

 5. brunt er fint det – men gradient er IKKE fint (og det mener jeg av hele mitt hjerte…og sier det til alle jeg mener trenger å høre det!) så enten helt brunt, eller ikke brunt.. :)

  Svevende hoder er kult, men som noen andre her nevnte, så holder det kanskje med ett….hvis ikke du har behov for å sveve i flere dimensjoner…jeg har forøvrig slått meg litt til ro med en enkel stil her inne – selv om jeg har lurt litt på hvor lenge du ville holde ut… :)

  Lykke til med ny layout – det er gøy! :)
  (dessuten har du en GOD blogg!!)

 6. fonten, bakgrunnen og bildene, hele layen i grunn ser relativt lite profesjonell ut. Men den du hadde før var jo nydelig, enkel og elegant og godt utført. Syntes den simple versjonen nå også kan funke forsåvidt, men det blir kanskje litt for enkelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *