Hvorfor blogging har blitt kjipere

Blogging er ikke det samme lenger, det er kjipere nå enn før. Jeg syns det er kjipt at blogging er kjipere, for jeg liker blogging, og jeg har lyst til at det skal fortsette å være en bra ting.

Kjipheten kom «fort» – ikke pang!, som i internettfort, men som i virkeligverdenfort – fire ting skjedde nesten på en gang:

I løpet av de neste innleggene som kommer vil jeg utdype disse temaene hver for seg, og forklare hvorfor de har ført til at blogging har blitt kjipere. Lista over vil bli oppdatert med lenker til de forskjellige innleggene.

Når uka er over kan jeg forhåpentligvis i alle fall trøste meg med – slik John Dewey påsto – at et godt definert problem er halvveis løst.

7 kommentarer til «Hvorfor blogging har blitt kjipere»

  1. Dette gleder jeg meg til å lese. Jeg har merket den økende kjipheten i blogging siden februar 2009, og har veldig lyst til at folk skal analysere den.

    (og yay! nå får jeg se igjen enhjørningen min!)

  2. Altså, februar 2009 var da min blogg ble kjip. Jeg har jo merket at din blogg også har endret seg (jeg savner den hemmelige konkurransen!), men jeg kan ikke si at jeg kan datofeste når det skjedde.

    (dobbelenhjørning!)

  3. (Tohjørning!)

    (sorry spamming, satt oppe alt for lenge i natt, og har nå drukket så mye kaffi for å komme gjennom dagen, at jeg er litt høy på koffein)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *