Elegant design

Etter at jeg skrev om kjønnsdelt blogging, har Bloggermagasinet anbefalt mannlige, norske bloggere. Blant de anbefalte bloggene er Hemmelig Adresse. De sier blant annet at Hemmelig Adresse har elegant design – også jeg som hele tiden tenker at jeg gjerne skulle begynt på nytt …

Kan vi ikke la være å tenke på kjønn en gang i blant? Er det ikke som enklest når vi har skjermer og ord mellom oss?

3 kommentarer til «Elegant design»

  1. Vi synes det var alt for mye fokus på jentene, og ville promotere dere gutta også. Men du har helt klart et poeng, skjermer og ord er det idelle.

  2. Prinsipielt mener jeg at det er veldig enkelt å overkompensere når man gjør slikt. Hvis man vil at folk skal behandles likt, syns jeg et godt utgangspunkt vil være å begynne å — vel, behandle folk likt.

    Det var veldig hyggelig å bli nevnt, ikke tro noe annet! Jeg ble glad da jeg leste artikkelen. Enda hyggeligere hadde det likevel vært hvis pikken min ikke hadde vært en del av grunnlaget for å bli trukket fram… ;)

  3. Men det er overvekt med jenter som blogger. Derfor mente vi det var viktig å trekke frem dere også, etter at en leser sa han nesten ikke visste om noen andre mannlige bloggere enn seg selv.

    PS: Tror ikke den var grunnlaget, haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *