Vil ha nytt

Thomas Levy har sagt ja til å passe på fisk i Oslo i sommer… Til høsten vil jeg ha nytt akvarium. Problemet er bare hvor jeg skal ha det hen! Gode forslag mottas med takk.

Størrelsen på ønskeakvariet er 200-300 liter, langt ifht bredt, og ikke mer enn 50 cm høyt. Kanskje jeg med litt flaks kunne balansert et sånt akvarium på peisen (der 60-litern står nå). Vil ha, vil ha. Nå låner jeg bilen til pappa i sommer også, så jeg har faktisk mulighet til å kjøre et sted for å hente akvariet jeg evt skal kjøpe. Og forresten er det selvfølgelig snakk om å kjøpe brukt. Har DU et akvarium du vil selge meg? Når alt kommer til alt, bør jeg kanskje investere i ordentlige vanntester før akvarium #3 kommer i hus. pH, GH, nitritt osv.

Tror kanskje jeg vil ha akvarium på rommet også. Nytt akvarium i stua, og flytte 60-litern på rommet. Men da må jeg rydde skrivebordet først… :-) Kan ta tid. Fisken får svømme i stua så lenge.