Semesterberetning

Jeg har vært en travel mann i høst. Jeg har avlagt eksamener for 50 studiepoeng (et normert semester er 30 studiepoeng), jobbet i 20 % stilling hos LOOP, tatt på meg styreverv i Studentersamfundet, bedrevet samboerhold, invitert til etelag og fester, samt pleiet akvariefisk.

Nå som høsten endelig er over, har jeg tatt meg skikkelig fri, akter ikke å gjøre noe som helst fornuftig, svarer ikke på e-post og gjør minst mulig for å slappe av mest mulig. Det er digg!

Det var kortversjonen – resten av dette innlegget vil nok mamma beskrive som fole omstendelig. Du er herved advart. Les heller en gammel damehistorie hvis du ikke er interessert i detaljkunnskap om hva jeg har drevet med i hele høst.

Fortsett å lese

Fiskeunger

Palettciklidene mine har fått unger! Nå er det minst MANGE fiskeunger i peisakvariet, flere enn jeg klarer å telle. Forrige gang de yngla reiste vi alle sammen på ferie og lot alle fiskene være i fred i to måneder, tilnærma uten foring, vannbytte og lys. Når vi kom tilbake var det ikke noe yngel igjen… (forståelig nok). Denne gangen får de bra med mat, så det er bare å komme på besøk og titte på søte små (virkelig små) fiskeser!