Nobody puts Baby in the corner

Gladnyheter og hurramegrundt kommer i neste post. Kors på halsen.

Når folk tror de kan bestemme over meg, blir jeg sint. Jeg bestemmer over meg selv. Ofte tar jeg hensyn, men det er ikke alltid sånn at alle hensyn kan tas. Mine avgjørelser reflekterer som oftest mine vurderinger over hva som er til det beste – av og til det beste for meg selv, men oftest det beste for fellesskapet.

Når jeg blir sint, driter jeg oftere i fellesskapet og tenker heller på meg selv.

Moralen er: Hvis du vil jeg skal ta hensyn til deg, som en del av fellesskapet, bør du ikke prøve å bestemme over meg.

Keep quiet
Nothing comes as easy as you
Can I lay
In your bed
All day
I’ll be your best kept secret
And your biggest mistake
The hand behind this pen relieves a failure every day

</utblåsning>