As I went home on wednesday night…

… as drunk as drunk could be …

så jeg et rom som var jævligere enn noen gang før. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har holdt ut dette. Det er vanskelig å finne veien fra døra til senga. Gamle matrester mugner mellom hauger av klær, viktige papirer, nyinnkjøpte skolesaker og tomme flasker. Det er en seriøs utfordring å orientere seg der hvor jeg sover.

Semesterstart medfører sene kvelder, sosialt kaos, akvariefisk som ikke får godt stell og en særdeles dårlig samvittighet. På toppen av det hele kan jeg ikke for alt i verden lokalisere telefonen min.

Hvis dette ikke blir semesteret hvor jeg tar meg sammen og blir en streiting, kommer jeg for alltid til å være fortapt. Likevel sitter jeg her, nylig ankommet, tidlig om morgenen, lurt opp i Stry, og lukter av gamle innrøykede lokaler og tåfis og er ikke streit i det hele tatt. Lurer på hvor den forbaskede telefonen er.

Jeg har forsovet meg til forelesninger, vært usjarmerende, bæsja på leggen i forsøket på noe langt mer attraktivt, trådt til som frivillig og avskrevet veldig fristende prosjekter. Motivasjon og moral trenger en grådig vekker.

Og hvis jeg ikke skjerper meg nå, går alt enda mer til helvete.

Rider igjen

Jeg har mitt eget drømmeutested. Jeg er der for å feste, jeg er alltid skikkelig full, jeg sovner hver gang i en sofa etter at ei dame eller tre har tilbudt seg til meg for så å (i) dra sin vei, (ii) bli alt for fulle eller (iii) sette seg og kline med en annen fyr, jeg blir alltid kasta ut og sovner i rennesteinen og alt er bare kjipt. I natt måtte jeg bære rundt på en håndfull med snørr også, fordi de ansatte trodde det var spy, og de kasta meg ut uten at jeg fikk lov til å vaske meg på hendene først. Det er det samme lokalet hver gang, men jeg kjenner det aldri igjen før jeg har blunka et par ganger.

Av og til har jeg problemer med å sovne igjen etter mareritt. Klokka er halv seks, jeg har vært borte i altfor få timer og dette blir en lang dag. Tror jeg holder på å bli forkjøla, men håper at jeg tar feil.

PS: Noen som veit om en skuespiller eller rolle som heter May som har sex i en rom-com? Hvilken rom-com er det? Jeg ser hva dere søker etter, folkens, og dere er som regel enten altfor søte eller altfor… hm. Hva skal jeg si? NEI, det er ikke normalt.

PPS: Hvis jeg skynder meg litt mer neste gang, så kanskje jeg klarer å skrive ei rolleliste? Det hadde vært litt kult, for jeg husker sjelden helt hva som skjedde, nesten som om jeg skulle ha vært der på ordentlig.

Nobody puts Baby in the corner

Gladnyheter og hurramegrundt kommer i neste post. Kors på halsen.

Når folk tror de kan bestemme over meg, blir jeg sint. Jeg bestemmer over meg selv. Ofte tar jeg hensyn, men det er ikke alltid sånn at alle hensyn kan tas. Mine avgjørelser reflekterer som oftest mine vurderinger over hva som er til det beste – av og til det beste for meg selv, men oftest det beste for fellesskapet.

Når jeg blir sint, driter jeg oftere i fellesskapet og tenker heller på meg selv.

Moralen er: Hvis du vil jeg skal ta hensyn til deg, som en del av fellesskapet, bør du ikke prøve å bestemme over meg.

Keep quiet
Nothing comes as easy as you
Can I lay
In your bed
All day
I’ll be your best kept secret
And your biggest mistake
The hand behind this pen relieves a failure every day

</utblåsning>