Guide til hverdagen

Fyll livet med positivt ladede ord, og du blir glad, samtidig som folk opplever deg som positiv. (Livet er fylt med problemer utfordringer. Du er forlatt fri og ensom har plass til flere mennesker i livet ditt. Det går nok fort å skaffe påfyll av kjerringhelvete med mas som tyter ut av øra fantastiske venusvesener med bakdeler som ikke er ulemper.)

Send meldinger til folk og fortell om dagligdagse ting, og de vil bli dine venner. («Nå har jeg kjøpt kroker til gardinene mine!» «Veit du hva, jeg er i Tønsberg og går tur med hunden.» «Jeg drikker rødvin. Hva gjør du?»)

Smil. Smil. Smil.

Musikk er som opium for folket. Oppsøk god stemning eller det som får det til å rykke i dansefoten. Unngå bad trips og emo-helvete over lengre perioder.

Sist, men ikke minst: Spis godt, drikk godt, få folk til å klø deg på ryggen og smøre knekkebrød for deg. Massasje kan være nøkkelen til kortsiktig lykke. Bua-lua skader ikke, det heller. Kroppslig velbehag smitter over på sjela.

Hverdagen kan overleves. Lett.