Nytt stereoanlegg

Ei venninne av meg ønsker seg et stereoanlegg som hun kan imponere gutter med. Sjøl satte jeg opp mitt eget stereoanlegg i går, så jeg tenkte jeg skulle dele synet av det med dere.

Da jeg hadde stilt meg i passelig avstand og løfta reservekameraet mitt til øyet (nei, jeg har ikke funnet igjen det ordentlige kameraet mitt, og ja, jeg savner det fælt), fant jeg ut at jeg måtte gå enda to skritt bakover før jeg kunne få med hele stereoanlegget innenfor rammene. Jeg må innrømme at jeg syns det var litt kult.

Legg for øvrig merke til at…

  • jeg har mekka ei bokhylle av høyttalere
  • skjermen min ser veldig liten ut på dette bildet. (Ikke at den er SÅ stor, da.)
  • skrivebordsplata buler nedover for vekta av det tekniske
  • jeg er nødt til å være skikkelig maskulin av meg når jeg eier et stereoanlegg som ser sånn ut
  • lyden blir god uansett om man sitter eller står, så hvis jeg noen gang skal ha fest på mine 11,5 kvadratmeter, må folk nøye seg med å gjøre narr av musikksmaken min i stedet for å kunne gå løs på hvor teit det er at lydbildet blir mye dårligere hvis man reiser/setter seg

Stereoanlegg