Prospekt

22 år. Høy, mørk og sjarmerende. Glad i vin, gode samtaler og diskusjoner. Synger og leker. Uhøytidelig når det er mulig. Ordentlig når det kreves. Subtil og utagerende, samtidig. Glad i musikk, film, bøker, kulturliv. Ikke glad i å analysere noen av delene.

Flink til å overtale. Ikke alltid like flink til å la meg overtale. Reflektert, på kanten liberal og har lang erfaring med å blåse en lang marsj i andres fordømmelser. Går min egen vei, men går sjelden alene. Har det i kjeften, men følger også opp med resten av kroppen. Psykisk sterk, fysisk… trener jeg hver uke.

Holder til i Tønsberg. På vei til Oslo.

Lei av flyfiller. Søker drømmedame med glimt i øyet, høy toleranseevne og lav selvhøytidelighet. Er du søt, intelligent, nysgjerrig, varm, utadvendt, leken, velmenende, mentalt oppegående og interessert?