Ironi på flere nivåer

187 cm. Sikkert 65 kg.

Udiskutabel. Et midtpunkt. Original! =) Sifonofer. Eksentrisk. Annerledes. Aksepterende. Katharinas Salsapartner. Eloquent. Unik!! Reflektert. En Iversen er godt fornøyd med å ha blitt kjent med. Sær! Lett å like, åpen og hyggelig og snill og sånn. Sær og rar på en skikkelig bra måte. Hard og myk på samme tid. God tvers gjennom.

Irriterende kverulerende. Snakker som en vandrende masteroppgave. Avslappende å være rundt. Lett å snakke med. Plagsom når full og synger drikkeviser, ellers veldig morsom. Kjekkere enn fremstår på bloggen. Kompromissløst ærlig, ytterst rettferdig, generøs og genuin. Både seg sjøl og noe for seg sjøl. Tidvill. Likner veldig på han ene fyren i “Boondock Saints”.

Nå også singel. (Igjen. Førstemann til mølla?) Fortsett å lese

Prospekt

22 år. Høy, mørk og sjarmerende. Glad i vin, gode samtaler og diskusjoner. Synger og leker. Uhøytidelig når det er mulig. Ordentlig når det kreves. Subtil og utagerende, samtidig. Glad i musikk, film, bøker, kulturliv. Ikke glad i å analysere noen av delene.

Flink til å overtale. Ikke alltid like flink til å la meg overtale. Reflektert, på kanten liberal og har lang erfaring med å blåse en lang marsj i andres fordømmelser. Går min egen vei, men går sjelden alene. Har det i kjeften, men følger også opp med resten av kroppen. Psykisk sterk, fysisk… trener jeg hver uke.

Holder til i Tønsberg. På vei til Oslo.

Lei av flyfiller. Søker drømmedame med glimt i øyet, høy toleranseevne og lav selvhøytidelighet. Er du søt, intelligent, nysgjerrig, varm, utadvendt, leken, velmenende, mentalt oppegående og interessert?