Hvordan studere strukturert

Nå er det semesterstart, eksamen har aldri vært lenger unna, Frederikke roper og jeg veit om et flipperspill som står i en kjeller som jeg lurer på om noen har tatt ansvar for. Tidligere semestre har jeg vært supersmart og meldt meg opp til emner som har færrest mulig forelesninger før tolv, og sluppet unna med timeplaner med blanke fredager og mandager og høstsemestre som har sluttet i løpet av november.

Sånt blir man jo ikke klok av. Derfor har jeg nå begitt meg ut på en ny og bedre livsvei: Fra mandag begynner jeg på skolen klokka åtte tre dager i uka, og klokka ti onsdag og torsdag. Jeg gruer meg egentlig litt. Det er som Sonja sier, av og til trenger man litt struktur og forpliktelser.

Med Sonja i minne går vi i møte et semester med fylt av nattforelesninger, derivativer og bacheloroppgaver. Bring it.