Ett års søkemotormat på fem minutter

For å huke inn dagens søkemotortrafikk kunne jeg enten

  1. blogga et år, eller
  2. skrevet en enkelt post om hvordan en kynisk, eldre dame i kjole og høyhælte skosminket med lilla brunkrem – kan lage vafler på 1-2-3 mens hun vasker olabukser og samtidig lurer på hvor lang penis mennesket kan ha i forhold til kroppstørrelsen, etter å ha laget frokost på senga til sin heite elsker som har fått innkalling til Heimevernet, og derfor spiser melkesjokolade og drømmer om å svømme med delfiner før han er nødt til å gå og ta livet av seg.

Forresten, posten måtte sjølsagt vært avrunda med en underfundig kommentar om hva kjærlighet er, og om hvorfor det er kjipere enn å skrive bacheloroppgave, men da tror jeg faktisk jeg bare hadde mangla signaturen “Thomas Misund Hansen” for å komme i mål.