Kildesortering på Oslos kinoer

Sortere.no, et av nettstedene vi driver på jobben, har satt i gang en konkurranse for å få kinoene i Oslo til å begynne å kildesortere papir. Jeg er jo ikke verre enn at jeg deltar sjøl.

Ja til kildesortering

Greia er at du kan vinne to kinobilletter hvis du lenker til facebookgruppa vi vil du skal melde deg inn i, som Oslo Kino veit om og følger med på, for at flest mulig skal bli medlemmer. Gruppa heter “Ja til kildesortering på Oslokinoene“. Og hvem har vel noe imot at man skal kunne kildesortere popcornbegeret sitt etter at filmen er ferdig? Meld deg inn med en gang!

Reglene:

  1. Post et blogginnlegg hvor du lenker til facebookgruppa og ber folk om å melde seg inn.
  2. Klipp og lim reglene for konkurransen inn i den samme bloggposten.
  3. Gi oss beskjed om at du er med på konkurransen ved å sende en pingback (sjekk at det synes her) eller legge igjen en kommentar til konkurransen på denne siden. “Jeg er med på konkurransen” er mer enn nok!
  4. Klapp deg selv på skuldra.

Bli med på konkurransen her!