Et mareritt på Neuf

Det er ikke ofte jeg husker sånn noenlune hva jeg har drømt, så når det først skjer, liker jeg å skrive det ned, sånn at jeg kan ha glede av å ha drømt i mer enn en halvtime, for så lang tid pleier det å ta før jeg glemmer det igjen. Ja, jeg blir glad for å ha hatt mareritt også, når den første hormonrusen har lagt seg.

Jeg drømte at jeg sto i BokCafeen ei natt med laptopen min og skulle lese til en eksamen jeg har lest alt for lite til, men endte med å smugse på Lars spille MineCraft hele natta i stedet for. Remote. Klokka 7 om morgenen fant jeg ut at det var flere som «leste til eksamen» i Biblioteket, for der var det semesteravslutning for EDB (Hvorfor fikk jeg ikke med meg dette, tro?), og en eller annen idiot hadde skrevet et skilt med skrivefeil («EDB avslutning»).

Da jeg fant ut at biblioteket var fullt av folk som nerdet, fant de også ut at det sto noen i BokCafeen, så det kom to søte svenske jenter og ville kjøpe cider. Siden jeg ikke klarte å slå inn cideren deres på kassa, unnskyldte jeg meg og betjente Jonas (som sikkert bare ville ha en øl) mens de ventet.

Jonas ville ha en eksklusiv, sitrongul, svensk cider som jeg (i) brukte 10 minutter på å hente fra et innmari stort lager sør for BokCafeen, (ii) jeg egentlig fikk litt lyst på sjøl, men jeg sto jo for pokker plutselig bak baren nå, og (iii) jeg heller ikke klarte å slå inn på kassa. Heldigvis kom Ina og betjente svenskene mens jeg knota.

Jeg syns vi skal bygge dette lageret sør for BokCaféen, det var innmari stilig der.