Et mareritt på Neuf

Det er ikke ofte jeg husker sånn noenlune hva jeg har drømt, så når det først skjer, liker jeg å skrive det ned, sånn at jeg kan ha glede av å ha drømt i mer enn en halvtime, for så lang tid pleier det å ta før jeg glemmer det igjen. Ja, jeg blir glad for å ha hatt mareritt også, når den første hormonrusen har lagt seg.

Jeg drømte at jeg sto i BokCafeen ei natt med laptopen min og skulle lese til en eksamen jeg har lest alt for lite til, men endte med å smugse på Lars spille MineCraft hele natta i stedet for. Remote. Klokka 7 om morgenen fant jeg ut at det var flere som «leste til eksamen» i Biblioteket, for der var det semesteravslutning for EDB (Hvorfor fikk jeg ikke med meg dette, tro?), og en eller annen idiot hadde skrevet et skilt med skrivefeil («EDB avslutning»).

Da jeg fant ut at biblioteket var fullt av folk som nerdet, fant de også ut at det sto noen i BokCafeen, så det kom to søte svenske jenter og ville kjøpe cider. Siden jeg ikke klarte å slå inn cideren deres på kassa, unnskyldte jeg meg og betjente Jonas (som sikkert bare ville ha en øl) mens de ventet.

Jonas ville ha en eksklusiv, sitrongul, svensk cider som jeg (i) brukte 10 minutter på å hente fra et innmari stort lager sør for BokCafeen, (ii) jeg egentlig fikk litt lyst på sjøl, men jeg sto jo for pokker plutselig bak baren nå, og (iii) jeg heller ikke klarte å slå inn på kassa. Heldigvis kom Ina og betjente svenskene mens jeg knota.

Jeg syns vi skal bygge dette lageret sør for BokCaféen, det var innmari stilig der.

Rider igjen

Jeg har mitt eget drømmeutested. Jeg er der for å feste, jeg er alltid skikkelig full, jeg sovner hver gang i en sofa etter at ei dame eller tre har tilbudt seg til meg for så å (i) dra sin vei, (ii) bli alt for fulle eller (iii) sette seg og kline med en annen fyr, jeg blir alltid kasta ut og sovner i rennesteinen og alt er bare kjipt. I natt måtte jeg bære rundt på en håndfull med snørr også, fordi de ansatte trodde det var spy, og de kasta meg ut uten at jeg fikk lov til å vaske meg på hendene først. Det er det samme lokalet hver gang, men jeg kjenner det aldri igjen før jeg har blunka et par ganger.

Av og til har jeg problemer med å sovne igjen etter mareritt. Klokka er halv seks, jeg har vært borte i altfor få timer og dette blir en lang dag. Tror jeg holder på å bli forkjøla, men håper at jeg tar feil.

PS: Noen som veit om en skuespiller eller rolle som heter May som har sex i en rom-com? Hvilken rom-com er det? Jeg ser hva dere søker etter, folkens, og dere er som regel enten altfor søte eller altfor… hm. Hva skal jeg si? NEI, det er ikke normalt.

PPS: Hvis jeg skynder meg litt mer neste gang, så kanskje jeg klarer å skrive ei rolleliste? Det hadde vært litt kult, for jeg husker sjelden helt hva som skjedde, nesten som om jeg skulle ha vært der på ordentlig.

Mareritt

I går våkna jeg av at du sto på en rosa sky og sa at du trengte å ombestemme deg.

Noen må snart fortelle meg at marerittet ikke er over helt ennå, og at jeg kommer til å våkne ved siden av deg og være skrekkelig fortvila, for så å sakte, men sikkert komme til meg sjøl og forstå at hei, hei, hei, litt kos på ryggen og så går det over og den vonde drømmen var bare en drøm.

Jeg liker ikke falldrømmer, og denne vil ikke ta slutt.