Porsjonskake i mikroen

Dette er en matstatus som blei for lang for Twitter. Jeg er for oppmerksomhetssjuk til å bare bruke Google+, og jeg har egentlig lyst til å slutte å dele flere ting på Facebook enn absolutt nødvendig. Jammen godt jeg har en blogg, dere.

I dag har jeg laga meg ei kake. Eller en cookie. Eller en mellomting, kanskje. Det spennende med den er uansett at jeg laga den i skåla jeg skulle spise den av, og baka den i mikroen. Null oppvask utover skål og skje.

Så lessa jeg på med vaniljeis og spiste den mens den var varm. Det var både fornøyelig og gromt. Og sånn vant jeg i livet i dag også.

Før cookiekaka gjorde jeg det samme om og om igjen i et par timer før jeg forsto at jeg kunne erstatte meg sjøl med et ganske lite shellscript. Etter at jeg forsto det har jeg brukt store deler av dagen på å vente – og på å spise porsjonskake, da.

I tillegg har jeg satt en vaniljeekstrakt, sånn at jeg kanskje kan bruke den i stedet for vaniljesukker utover høsten. Jeg krysser fingra.

Oppdetering: Jeg har posta oppskrifta til den gode kaka.