Tilbake i svart

Jeg dør ikke med det gamle året. Tvert i mot. Når jeg ikke har skrevet på ei stund, er det fordi jeg har hatt andre ting å fylle dagene med. Dessuten er det uvant å ikke ha nettilgang på sengekanten. Derimot har jeg hatt Blodføre, og jeg må si at det duger, det også. Forhåpentligvis har du hatt en bra jul. Mer enn det tror jeg ikke jeg vil si om de siste to ukene. Jeg er ferdig med å lese.

2007 har vært et rart år. Uvante opplevelser. Det kommer en uvant avslutning også. Mange har laget kavalkader og oppsummeringer. Om dere ikke får samme gest herfra, har dere i alle fall krav på en gjennomgang av fjorårets forsetter, men jeg må få lov til å finne ei badevekt først. Forslag til nye forsetter tas gjerne imot i kommentarfeltet.

Mens jeg er i gang og knoter ned ting, husker jeg at jeg skylder et aldri så lite meme. Her noe omarbeida siden jeg ikke har LiveJournal som de andre kule i gata. Uansett:

Legger du igjen en kommentar her, så skal jeg…

  1. Fortelle deg hvorfor jeg leser bloggen din/ble venner med deg/linker til deg eller hva jeg nå enn gjør i forhold til deg
  2. Assosiere deg med noe – en sang, en farge, et bilde, et ord etc.
  3. Fortelle deg noe jeg liker ved deg
  4. Fortelle deg et minne jeg har av deg
  5. Spørre deg om noe jeg alltid har villet vite om deg
  6. Fortelle deg hvilket bilde av deg jeg liker best
  7. Til gjengjeld må du anse deg sjøl som tagga!