Nyttårsforsetter for 2010

En av fordelene med å ha et eget nettsted er at det er et fantastisk arkiv for å se hva man har gjort før. Da kan man, som jeg nettopp gjorde, gå gjennom gamle nyttåsforsetter før man setter opp nye.

I 2007 gikk det så som så med forsettene. Forsettene om å røyke mindre og studere flittigere begynte overmåte bra, men gikk begge skikkelig i dass etter at min daværende samboer fant ut at en felles bekjent hadde større pikk enn undertegnede. Forsettet om “romlemantiske gaver” gikk veldig godt (det ringer noen bjeller om årsak og virkning her… men hvilken vei peker implikasjonen?). Vektforsettet kom jeg halvveis med; statusen i skrivende stund er at jeg har ett kg igjen.

Så, over til årets målsetninger….:

Nyttårsforsetter

 • 52 bloggposter. Jeg syns at jeg skriver litt for sjeldent, og vil gjerne øke frekvensen på bloggen litt. I fjor landa jeg på 32 poster (hvis jeg har telt riktig). Da syns jeg 52 blir et realistisk mål for i år.
 • 12 nettsteder. Jeg er veldig glad i å drive med webdesign, og dedikerer mye tid til det selv om det ikke er mange prosjekter som når ut til de store, skumle internettene. I år vil jeg ha en målsetning om å slenge ut et nytt design én gang i måneden. Heia Maslow, heia selvrealisering. Og ja, blogger teller som nettsteder.
 • 5 om dagen. Jeg røyka som nevnt mindre i 2007 fram til eks-samboeren forlot meg. Nå har jeg ny samboer, og hun har ikke forlatt meg – ikke ennå, i alle fall. På tide å plukke opp tråden der jeg slapp. Jeg trenger ikke 6 sigaretter om dagen. (5, derimot…)
 • 1 bachelorgrad. Det begynner å bli på tide å plukke med seg en av disse gradene.
 • 1 omsetningsrekord. Jeg har et lite enkeltpersonforetak med virtuelt ingen omsetning i det hele tatt, all den tid jeg også studerer, jobber og jobber frivillig. En omsetning på “virtuelt ingen omsetning av det hele tatt” bør det være mulig å tangere, så hurra for meg.
 • 1 kilogram. Jeg mangler som sagt bare ett kilogram på det originale vektforsettet fra 2007. 2010 er året.
 • 0 tilfeller av å bli dumpa. Selv om jeg fortsatt kjenner folk med større pikk enn meg sjøl.

Tilbake i svart

Jeg dør ikke med det gamle året. Tvert i mot. Når jeg ikke har skrevet på ei stund, er det fordi jeg har hatt andre ting å fylle dagene med. Dessuten er det uvant å ikke ha nettilgang på sengekanten. Derimot har jeg hatt Blodføre, og jeg må si at det duger, det også. Forhåpentligvis har du hatt en bra jul. Mer enn det tror jeg ikke jeg vil si om de siste to ukene. Jeg er ferdig med å lese.

2007 har vært et rart år. Uvante opplevelser. Det kommer en uvant avslutning også. Mange har laget kavalkader og oppsummeringer. Om dere ikke får samme gest herfra, har dere i alle fall krav på en gjennomgang av fjorårets forsetter, men jeg må få lov til å finne ei badevekt først. Forslag til nye forsetter tas gjerne imot i kommentarfeltet.

Mens jeg er i gang og knoter ned ting, husker jeg at jeg skylder et aldri så lite meme. Her noe omarbeida siden jeg ikke har LiveJournal som de andre kule i gata. Uansett:

Legger du igjen en kommentar her, så skal jeg…

 1. Fortelle deg hvorfor jeg leser bloggen din/ble venner med deg/linker til deg eller hva jeg nå enn gjør i forhold til deg
 2. Assosiere deg med noe – en sang, en farge, et bilde, et ord etc.
 3. Fortelle deg noe jeg liker ved deg
 4. Fortelle deg et minne jeg har av deg
 5. Spørre deg om noe jeg alltid har villet vite om deg
 6. Fortelle deg hvilket bilde av deg jeg liker best
 7. Til gjengjeld må du anse deg sjøl som tagga!