Bli glad på 1-2-3

Hvis du følger denne relativt enkle oppskrifta, kan jeg garantere at du blir gående rundt med et stort smil i mange, mange timer.

1. Farg håret
2. Dans tango et par timer
3. Utsett alt viktig og dra hjem til ei venninne som ikke er hjemme, få servert te av samboerne hennes, spander sjokolade og hør på gitarspilling
4. Når det er på tide å dra hjem: Ikke dra hjem, men til ei annen venninne. Ikke la det hindre deg at hun har lagt seg
5. Snakk mainnskit til det er for seint til å ta banen hjem
6. Neste morgen: Skrem vannet av samboerne hennes på vei ut av dusjen hvis de ikke har oppdaga deg ennå
7. Gå hjem i stedet for å ta banen

For prikken over i-en bør man blande inn mirakelutfordringa her et sted.

Humøret marineres deretter i bursdagspakkesanglaging i et par timer mens man ser fram til å leke i skogen så snart det blir ettermiddag og de andre barna blir ferdige på forelesning. Grilles på leirbål mellom pølser og pinnebrød til lyden av allsang.

Smakelig tirsdag!

Å ta over andres liv

Jeg har et prosjekt på gang, som er litt sneaky.

I juli flytta jeg nemlig ut av Oslos beste kollektiv, hvor det var høyt under taket (i flere betydninger), gode venner og god plass. I dag bor jeg for meg sjøl på 11 kvadrat med noe mer av en normal takhøyde. Ikke fornøyd.

Heldigvis har det seg sånn at jeg kjenner noen. Jeg kjenner noen som nettopp har flytta inn i et stort kollektiv, hvor det er høyt under taket (i flere betydninger), gode venner og god plass. Muahaha. Her skal jeg henge. Mye.

Det er fem stykker som bor der. Det er nesten så mange at det alltid er noen hjemme, hvilket igjen betyr at hvis jeg blir godt kjent med alle sammen, så har jeg alltid et sted å gjøre av meg. Det blir nesten som å bo i kollektiv sjøl.

Prosjektet har alt kommet så langt at jeg har sovet der et par netter, og har god kontakt med tre av fem habitanter. My evil plan to conquer the world is one quarter complete.

Neste skritt: Bli bedre kjent med de to siste, og spise middag i huset.