Bli glad på 1-2-3

Hvis du følger denne relativt enkle oppskrifta, kan jeg garantere at du blir gående rundt med et stort smil i mange, mange timer.

1. Farg håret
2. Dans tango et par timer
3. Utsett alt viktig og dra hjem til ei venninne som ikke er hjemme, få servert te av samboerne hennes, spander sjokolade og hør på gitarspilling
4. Når det er på tide å dra hjem: Ikke dra hjem, men til ei annen venninne. Ikke la det hindre deg at hun har lagt seg
5. Snakk mainnskit til det er for seint til å ta banen hjem
6. Neste morgen: Skrem vannet av samboerne hennes på vei ut av dusjen hvis de ikke har oppdaga deg ennå
7. Gå hjem i stedet for å ta banen

For prikken over i-en bør man blande inn mirakelutfordringa her et sted.

Humøret marineres deretter i bursdagspakkesanglaging i et par timer mens man ser fram til å leke i skogen så snart det blir ettermiddag og de andre barna blir ferdige på forelesning. Grilles på leirbål mellom pølser og pinnebrød til lyden av allsang.

Smakelig tirsdag!

Hvis jeg var singel

Tenk om jeg ikke hadde kjæreste!

Hvis jeg bare hadde meg sjøl å tenke på skulle tirsdagspilsen ikke stoppa med en gang quizzen var ferdig, men vart til langt utpå onsdag. Om jeg bare var singel skulle jeg tatt med meg fire jenter hjem av gangen, lagt dem i senga mi og satt på dårlige filmer. Tensingsexen skulle blitt litt mer tvilsom, hvis jeg bare ikke hadde kjæreste.

Jeg skulle blåst en lang marsj i alt jeg egentlig burde gjort og verken sovet bort sumar-, haust-, vinter- eller vårnatta. Disse jentene jeg dro med meg hjem skulle ha kost på meg hele natta lang, og laga frokost til meg om morgenen før de koste på meg enda litt mer.

But but, it’s not only only!

Hårbøyle med prikker på