Ett års søkemotormat på fem minutter

For å huke inn dagens søkemotortrafikk kunne jeg enten

  1. blogga et år, eller
  2. skrevet en enkelt post om hvordan en kynisk, eldre dame i kjole og høyhælte skosminket med lilla brunkrem – kan lage vafler på 1-2-3 mens hun vasker olabukser og samtidig lurer på hvor lang penis mennesket kan ha i forhold til kroppstørrelsen, etter å ha laget frokost på senga til sin heite elsker som har fått innkalling til Heimevernet, og derfor spiser melkesjokolade og drømmer om å svømme med delfiner før han er nødt til å gå og ta livet av seg.

Forresten, posten måtte sjølsagt vært avrunda med en underfundig kommentar om hva kjærlighet er, og om hvorfor det er kjipere enn å skrive bacheloroppgave, men da tror jeg faktisk jeg bare hadde mangla signaturen “Thomas Misund Hansen” for å komme i mål.

Frøken Hemmelighetsfull

Ha! Du trodde du hadde gjemt deg godt, hva?

Jeg veit hva du heter, men jeg veit ikke hvem du er. Du står oppført i skattelistene for 2006, men inntekt, formue og hvor du studerer er alt som fins om navnet ditt på nettet. Telefonnummeret ditt står på lappen, men det er et skjult nummer. Du har gjemt deg godt.

Hva har du å skjule? Jeg må innrømme at det frister litt å stjele førsteplassen i Google ved søk på navnet ditt. Det hadde ikke vært noe vanskelig å dra en Tone Brødstuen, liksom. Ikke med en positiv vinkling på posten, heller. Den pokkers moralen, altså. Den setter stadig stoppere for meg.

Jeg fikk i alle fall rett, da. Du er ei jente.

Stilige søkeord

Alle som blogger har sett ei liste som denne før. (Her er noen flere). Alle som kjenner initialene SEO veit hvorfor. I alle tilfelle syns jeg også det til tider kan være gøy å se hva folk har søkt etter når de ender opp hos meg. Disse fancy frasene er mine favoritter hittil:

konspirasjon 58 – en konspirasjonsteori jeg absolutt burde skrive mer om.

duft av dame – det er jo egentlig dette det handler om her i gården. Damer, altså.

hun så på meg – og med sitt forføreriske blikk overdramatiserte hun fælt. Tiden stoppet og var på en måte… litt tilgjort.

frank beck mobil – Når man søker etter folk, så søker man gjerne hos sesam eller telefonkatalogen. Om det ikke funker, prøv gjerne Bare Thomas.

jeg ser trusa di – ja, ja. Sorry mac, lite deiligst.no-takter her.

bleik laptop – også kjent som en… mactop?

Hva kommer til å skje? – Joda, velkommen til Thomas’ spåhjørne. Det blir regn.

Rocke bolle – en naturlig aktivitet blant mine øvrige gjøremål.

nypult jente – denne må vel være takket være Just?