Rider igjen

Jeg har mitt eget drømmeutested. Jeg er der for å feste, jeg er alltid skikkelig full, jeg sovner hver gang i en sofa etter at ei dame eller tre har tilbudt seg til meg for så å (i) dra sin vei, (ii) bli alt for fulle eller (iii) sette seg og kline med en annen fyr, jeg blir alltid kasta ut og sovner i rennesteinen og alt er bare kjipt. I natt måtte jeg bære rundt på en håndfull med snørr også, fordi de ansatte trodde det var spy, og de kasta meg ut uten at jeg fikk lov til å vaske meg på hendene først. Det er det samme lokalet hver gang, men jeg kjenner det aldri igjen før jeg har blunka et par ganger.

Av og til har jeg problemer med å sovne igjen etter mareritt. Klokka er halv seks, jeg har vært borte i altfor få timer og dette blir en lang dag. Tror jeg holder på å bli forkjøla, men håper at jeg tar feil.

PS: Noen som veit om en skuespiller eller rolle som heter May som har sex i en rom-com? Hvilken rom-com er det? Jeg ser hva dere søker etter, folkens, og dere er som regel enten altfor søte eller altfor… hm. Hva skal jeg si? NEI, det er ikke normalt.

PPS: Hvis jeg skynder meg litt mer neste gang, så kanskje jeg klarer å skrive ei rolleliste? Det hadde vært litt kult, for jeg husker sjelden helt hva som skjedde, nesten som om jeg skulle ha vært der på ordentlig.