Husk å stemme!

I dag, fredag, er den siste dagen du kan forhåndsstemme ved stortingsvalget i 2009. Når du forhåndsstemmer kan du stemme hvor som helst. Når du stemmer på valgdagen på søndag eller mandag, kan du bare stemme i den kommunen du er manntallsført i.

Ikke vær en idiot. Stem!

Folk som er langt hjemmefra bør derfor huske å stemme i dag.

Du kan forhåndsstemme i Frederikkebygningen ved Universitetet i Oslo, hvis det er beleilig for deg.

Om du lurer på noe annet praktisk i forhold til valget, finner du det sikkert på kommunal- og regionaldepartementets sider om stortingsvalget.

Forhåndsstem på universitetet

Veit du ikke hva du skal stemme? Tja, hva kan jeg si. Ta en valgtest. Stem, i alle fall! Stem i verste fall blankt, men stem! De gamle grekerne lagde et eget ord for folk som ikke stemte når de hadde muligheten: Idiot. Du trenger ikke være en.

Ikke vær en idiot. Stem!