Smoothie hver dag

På tirsdag trodde jeg at jeg skulle dø. Ikke bokstavelig talt, heldigvis, og det var i høyeste grad sjølforskyldt etter mandagens strabasiøse kapteinkveld. Ikke at jeg angrer, heller; den kapteinen hadde venta på det et par uker.

Formildende omstendigheter til tross – i ørska, da jeg sto opp på ettermiddagen på tirsdag, svor jeg på at jeg skulle drikke smoothie hver dag. I ei hel uke.

Det er egentlig litt stas. Jeg har temt monsteret av ei smoothiemaskin, og hiver oppi ei kule is eller fire når prinsessa ser en annen vei. For smakens skyld. Med yoghurt og is blir det meste ålreit.

Selv om jeg har funnet ut at jeg liker melkeprodukter (hvem kunne gjetta det?) er jeg fremdeles ganske fersk i gamet, og kunne hatt behov for litt subjektiv synsing fra folk som ikke er meg. Hva er de beste ingrediensene å lage smoothie av?

Nå gjenstår det bare tre dager.