Smoothie hver dag

På tirsdag trodde jeg at jeg skulle dø. Ikke bokstavelig talt, heldigvis, og det var i høyeste grad sjølforskyldt etter mandagens strabasiøse kapteinkveld. Ikke at jeg angrer, heller; den kapteinen hadde venta på det et par uker.

Formildende omstendigheter til tross – i ørska, da jeg sto opp på ettermiddagen på tirsdag, svor jeg på at jeg skulle drikke smoothie hver dag. I ei hel uke.

Det er egentlig litt stas. Jeg har temt monsteret av ei smoothiemaskin, og hiver oppi ei kule is eller fire når prinsessa ser en annen vei. For smakens skyld. Med yoghurt og is blir det meste ålreit.

Selv om jeg har funnet ut at jeg liker melkeprodukter (hvem kunne gjetta det?) er jeg fremdeles ganske fersk i gamet, og kunne hatt behov for litt subjektiv synsing fra folk som ikke er meg. Hva er de beste ingrediensene å lage smoothie av?

Nå gjenstår det bare tre dager.

Vil du danse i Oslo?

På lørdag drakk jeg meg full. Det var en anledning, og vi feira det godt.

Da jeg våkna utpå ettermiddagen på søndag hadde jeg meldinger i utboksen som jeg først huska at jeg hadde sendt da jeg så dem, mye tom junk food-emballasje, litt for lite penger og et nytt sett med planer.

Nå skal jeg starte et dansekompani. Prøve den dansegreia en gang til, på en måte. Musklene verker og sier at de har lyst til å være litt lengre. Vil du være med, så heng på. Det blir sikkert en enkel audition i september. Det går an å bli med før det også, alt du trenger å gjøre er å prate med meg, så ordner vi noe.

Tenk hvor mange som fins der ute som har drevet med dans tidligere, og som ikke skal bli dansere, men studerer helt vanlige ting på universitetet og på høyskolene. Vi må ha plass til dem på Chateau Neuf. Tenk hvor mange som driver med dans på heltid i Oslo. Spin Off. Statens Balletthøyskole. Den Norske Balletthøyskole. Bårdar. Vi må ha plass til dem på Chateau Neuf.

Si fra, da, om at du vil være med. Det trengs folk.