Everything’s shiny, Cap’n—not to fret!

Hvis du leser dette på nettsida mi samme dagen som jeg skreiv det, har du kanskje allerede lagt merke til at det ser litt annerledes ut her enn det pleier. Det betyr ikke at noe har gått galt!

I dag er nemlig CSS Naked Day. I år igjen kler jeg av meg stilarkene og viser fram hvor fantastisk jeg ser ut uten pynt. Fornuftig HTML er nemlig ganske leselig uten fancy-pants dill og dall som vi utstyrer oss med til daglig.

Kast klærne i dag, du også! Med WordPress på eget domene er det ganske enkelt: Bruk dette innstikket. På andre plattformer kan du kommentere ut alt som har med CSS å gjøre fra malene dine.

Bare Thomas kler seg naken igjen

Det er nakendag igjen! Kast klærne, vrikk på baken, snurr med snabelen!

Bare Thomas er naken for andre år på rad. Jeg syns det ser litt bedre ut i år enn i fjor. Jeg har trent, nemlig.

Nakendagen skal fremme ordentlig koding av nettsider, noe som sørger for at de skal være tilgjengelige også for folk som leser websider på en annen måte enn majoriteten. Et ofte brukt eksempel er blinde.

Er bloggen din også leselig uten CSS? Da vil jeg oppfordre deg til å kle av den (her er en enkel måte), og melde deg på nakendagen. Som Dustin Diaz sier det: It’s time to show off your <body>!