Bare Thomas kler seg naken igjen

Det er nakendag igjen! Kast klærne, vrikk på baken, snurr med snabelen!

Bare Thomas er naken for andre år på rad. Jeg syns det ser litt bedre ut i år enn i fjor. Jeg har trent, nemlig.

Nakendagen skal fremme ordentlig koding av nettsider, noe som sørger for at de skal være tilgjengelige også for folk som leser websider på en annen måte enn majoriteten. Et ofte brukt eksempel er blinde.

Er bloggen din også leselig uten CSS? Da vil jeg oppfordre deg til å kle av den (her er en enkel måte), og melde deg på nakendagen. Som Dustin Diaz sier det: It’s time to show off your <body>!

Lag forum av WordPress

Jeg har satt opp ei side med ei forumlignende løsning basert på WordPress med Prologue-temaet.

Prologue aleine rocker bolle, men for å få det helt sånn jeg ville, måtte jeg sjølsagt knote litt, og jeg har skrevet en plugin som legger til litt ekstra funksjonalitet. Sort by Comments sørger for at den sist kommenterte posten hopper til toppen, viser den siste kommentaren sammen med posten og viser ei lenke til vanlig visning.

Hvis noen skulle ha noen forslag til hvordan den kan forbedres, har jeg to ører og bare én munn…

Oppdatering: Her er også et tema på vei som gjør WordPress til et forum helt av seg sjøl =)

[bloggrevyen]

Utfordringer

Jeg vil gjerne oppfordre dere alle til å fullføre mirakels oppgave, i tillegg til å dele ut en utfordring av noe mer teknisk karakter. Ikke fortvil hvis du ikke skjønner hva som står her med en gang, altså. Det er helt normalt. En hel bøtte med kudos til alle som får noe leselig ut av dette, og jeg slenger også med et poeng til førstemann. Som en bonus.

Hint: Seks. Fortsett å lese