Semesterstart

StudentWeb er et system jeg var skikkelig glad i. Jeg trodde jeg hadde gjort riktig, men jeg bæsja visst på leggen og tissa i buksa på en gang, og nå slipper jeg ikke inn på bedriftsøkonomikurset jeg hadde gleda meg til.

Heldigvis syns folk at jeg er flink til å snakke for meg. Det er visst en pest og en plage, sier folk, men i alle fall går det av og til an å bruke det til noe fornuftig. Seniorkonsulenten tok i mot meg etter en lang lunsj, og jeg forklarte at jeg var en idiot og at han kunne gjøre livet mitt bedre. Vi blei enige om at fakultetet jeg går på er skikkelig teit og har gjort det vanskelig for meg, og han skulle snakke med noen og se hva han kunne gjøre. Forhåpentligvis går det bra, men han kunne ikke love noe.

Så jeg stikker bort til fakultetet mitt igjen, smiler litt, finner et bord og bestiller en Flørt. I det jeg betaler, kommer det plutselig søte jenter fra overalt og sier hei. Kanskje dagen blir fin likevel. Vi får se hva fire timer bacheloroppgave gjør med dagsformen.

Fun Facts

  • Rur har størst penis ifht kropsstørrelse.
  • Canada er det landet som har lengst kystlinje.
  • Jordbær hører til rosefamilien.
  • Kakerlakker tåler 20 ganger mer stråling enn mennesker.

En eller annen gang skal jeg være quizmaster, men jeg trenger hjelp til gode spørsmål. Fire er ikke nok.

Jeg veit du sitter inne med masse unyttig kunnskap som du aldri trodde du ville få bruk for. Her er din enestående mulighet til å – vel, bruke den. Del den med meg!

Oppdatering – Etter Kristins kommentar så jeg meg nødt til å legge til en video av pinnsvinsex. Velbekomme: Fortsett å lese