Spaghettimonsterets største bragd

Jeg skjønner ikke hvordan jenter kan være så deilige, men dere er det. Kan en judas blant dere avsløre hvor jeg kan kjøpe den shampooen som gjør at håret deres lukter så godt? Eller hva slags krem som kan gjøre huden deres så mooshy at jeg er redd for å ødelegge den når jeg tar på dere?

Dere har muskler som er faste og bløte å ta på. På en gang. Det er helt fantastisk. Trener dere utholdenhet eller styrke? Tøyer dere ut mye, er det det som er hemmeligheten? Jeg får ikke nok av å ta på lårene deres. Hvis jeg er en telefonselger, er rumpene deres dårlig argumenter: Jeg må gripe etter dem hele tiden.

Leppene deres er våte når dere kysser. Når dere lukker øynene og klemmer ekstra hardt er dere alt jeg tenker på.

For ikke å snakke om puppene deres. Nei, de er ikke for store. Nei, de er ikke for små. De er myke og bløte og herlige, de er faste og yppige, jeg er helt fortapt.

Som om alt det andre ikke er nok, er det et annet sted på kroppen deres også, som er trangt og mykt og vått og innbydende. Dere gjør livene våre verdt å leve.

Pupper i badstuen

En venn av meg disponerer et av sommerhusene i Årøysund all den tid Osloturistene ikke er på ferie. Dette var en hyggelig kveld (som var på vei til å bli en hyggelig morgen) for et par årstider siden, og badstuen holdt rundt femti grader (jeg orker ikke fullt kjør etter et par flasker vin, men halvt kjør er alltid deilig å slappe av i).

Hun kom først inn med klær på, men hun fikk til slutt låne et håndkle. BH-stroppene stakk opp over det, men hun var livredd for å miste det. Hun snakket ikke om noe annet enn puppene sine ganske lenge. Tenk om hun mistet håndkleet? Tenk om vi syntes at puppene hennes ikke var noe fine? Tenk om vi la merke til at de ikke var like store? Hun begynte rett og slett å bli litt irriterende.

-Vi bryr oss ikke noe særlig om vi ser puppene dine akkurat nå, sa jeg og tok av meg mitt eget håndkle for å understreke poenget. Og vi kommer ikke til å bli noe mer interessert i dem av at du fortsetter å pipe.

Det hjalp.

Litt senere, etter at vi hadde gått ut av badstuen og nachspielet hadde begynt å dabbe av, våknet interessen sakte men sikkert, men det er en annen historie.